Graffiti letters leren tekenen

Graffiti letters leren tekenen

Graffiti letters leren tekenenEen tijdje geleden heb ik een documentaire gezien over graffitispuiters. Ik zag dat op de televisie en dacht bij mezelf: ‘Ik wil graffiti letters leren tekenen!’. Maar waarom lijkt het me graffiti letters leren tekenen nou zo leuk?

Ten eerste vind ik het leuk om artistiek bezig te zijn. Ik vind dat de graffitiartiesten echt kunst maken! Wanneer ik naar mijn werk fiets, kom ik altijd langs een verlaten gebouw waarop de meest prachtige graffitikunst op de muren staat.

Ik wil dus graffiti letters leren tekenen om creatief en artistiek bezig te zijn, maar daarnaast lijkt het me ook best een spannende hobby.

Het is namelijk illegaal om op gebouwen graffiti te spuiten.

Toen ik aan mijn vriendin Sophie (die trouwens zelf ook een website heeft, check ze hier!) vertelde dat graffiti letters leren tekenen me een zeer leuke bezigheid leek wees ze me even terecht. Ze zei: ‘Dan heb je wel graffiti letters leren tekenen, maar je bent een angsthaas dus je durft toch nooit illegaal te oefenen!’ Daar zit wel wat in, dacht ik bij mezelf…

Ondanks dat je het ook legaal kunt oefenen gaat de kick er toch wel van af. Ach ja, misschien moet ik dan toch maar een andere nieuwe hobby gaan vinden!

Graffiti letters naam