Graffiti letters maken op internet

Graffiti letters maken op internet

Grafitti wordt vaak gezien als vandalisme. Toch is grafitti ook een ware kunstvorm. Denk maar aan grote kunstenaars als Jean-Michel Basquiat. Waar hij bij leven regelmatig werd weggeslagen door huiseigenaren die hij een gratis kunstwerk wilde bezorgen, willen mensen nu het liefst de muur van een ander eruit hakken omdat het nu zoveel geld waard is. En wat dacht je van Herman Brood? Ook hij was niet vies van grafitti.

Behalve tekeningen signeerden deze kunstenaars vaak hun kunst met grafitti.

De kunstenaars die ik toen noemde hadden nog geen internet. Maar nu kun je natuurlijk ook graffiti letters maken op internet.  Om met grafitti te werken heb je geen stinkende spuitbussen meer nodig, want je kunt ook graffiti letters maken op internet. Graffiti letters maken op internet is heel eenvoudig. Sterker nog: hier op deze website kun je gelijk aan de slag met graffiti letters maken op internet.

Het leuke is dat je achteraf je letters kunt aanpassen zoals dat met echte grafitti helemaal niet kan.

En omdat grafitti vaak op materiaal gebruikt wordt wat je niet zomaar even kunt vervangen, is fouten maken funest. Op deze website krijg je alle tools om graffiti letters maken op internet. Veel plezier!