Graffiti letters tekenen

Graffiti letters tekenen

Op gebouwen, onder bruggen en viaducten kom je graffiti nogal eens tegen. Degenen die het doen helaas niet, terwijl het juist interessant is te zien hoe je graffiti letters tekenen kunt.

Graffiti letters tekenenHou je van tekenen en ben je creatief en zou je graffiti letters tekenen willen leren dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor.

Je zou eens kunnen googlen op zoek naar graffiti tekenaars en dan kunnen vragen of je eens mee mag kijken, naar hoe zij graffiti letters tekenen. Dan zit je er boven op en kun je nog vragen stellen over welke stijlen, en hoe ze beginnen met graffiti letters tekenen.

Maken ze eerst een schets of beginnen ze meteen met een plaatje uit het hoofd, of wordt er gebruik gemaakt van voorbeelden.

Tekeningen-Maken.nl

Zelf doen

Als dat nou niet lukt, kun je altijd nog een cursus doen in tekenen of specifiek graffiti letters tekenen. Als je even rondstruint op internet kom je al verschillende sites tegen die je kunnen uitleggen, ook door middel van filmpjes hoe je het het best aan kunt pakken. Beeld en geluid zorgen samen voor een goede uitleg. Het wordt zowel in theorie als in de praktijk goed uitgelegd en laten zien.

graffiti letters